Search

Skarpnäck, 15/3

Idag målade jag inomhus igen, det kändes fortfarande för kallt för att stå ute. Jag hade frågat om jag fick måla några av dem som jobbar i Skarpnäcks Kulturhus, och idag fick jag chansen! Dharana satt modell i nästan en timme, så vi hann prata om ganska många spännande ämnen under tiden. Bilden kommer behöva några till sessioner!


Today it was still too cold to paint outside, which gave me time to begin painting Dharana, who works in the building. We had about an hour to paint and talk about all kinds of interesting questions. To be continued!


Jag fortsatte också på porträttet av det träd jag valt ut som det centrala för trädutställningen jag kommer ha i höst.


I also continued the portrait of the tree I have chosen as the main subject for the exhibition I will have here in Skarpnäcks Kulturhus this autumn.

Recent Posts

See All

It is hard to figure out how to work in the scorching sun, but this is the first sketch of this trip. As we are in each location for just a couple of days, it will be mainly quick impressions, but for