top of page
Search

Första dagen i Skarpnäck/First day in Skarpnäck

Första dagen i Skarpnäck var väldigt trevlig och rätt så produktiv. Vädret var underbart, så jag lyckades måla utomhus nästan två timmar. Efter det gick jag in i ateljén och preparerade några dukar för den närmaste veckan.


The first day of painting in Skarpnäck was very pleasant and quite productive. The weather was lovely, so I managed to put in a couple of hours of plein air painting, after which I went into the studio to stretch and prime a couple of canvases.Den här målningen kommer få ett till pass när jag lägger på ett par lager till. Jag får passa på nästa gång det är liknande ljus.Jag spände upp limgrunderad linneduk på två spännramar, och blandade till en gesso-blandning av krita, linolja och pigment. När detta har torkat (om ett par dagar) lägger jag på ett lager till.


Comments


bottom of page